Rockwell 100-C09A300M IEC 9 A Kontaktör
Rockwell 100-C09A300M IEC 9 A Kontaktör

Rockwell 100-C09A300M IEC 9 A Kontaktör (100-C09A300M)

Marka : Rockwell

Fiyatları görebilmek için üye girişi yapmalısınız.

Rockwell (100-C09A300M) IEC 9 A Kontaktör

Allen Bradley, dünya çapında tanınan iki dizi kontaktör geliştirmiştir. Bunlar IEC ve NEMA kontaktörleridir. Ekipmanın amacı, şebeke akımının açılıp kapanmasını uzaktan kontrol etmektir. Allen Bradley kontaktörlerinin avantajlarından bahsederken, ekipmanın çevresel bileşenini not etmek imkansızdır, çünkü bu açıdan tamamen güvenlidir, ayrıca uzun ömürlü kullanım ömrünü belirleyen evrensel anlaşılabilir kullanım, yüksek güç ve güvenilirliktir.

 

 

 
Allen Bradley kontaktörleri kalite normlarına ve kalite standartlarına uyar:
 
*IEC tipi kontaktörler, DC ve AC ağlarının sürekli izlenmesini sağlayan bir cihazdır ve esas olarak cihazların güvenliğini sağlamak için kullanılır.
*NEMA tipi kontaktörler bir AC motorun çalışmasını başlatmak için tasarlanmıştır, ancak büyük aydınlatma sistemleri oluşturmak için de kullanılabilir.
Allen Bradley kontaktörleri, motorların ve diğer ekipman türlerinin ömrünü uzatmak için rölelerle entegredir. Aşınma koruması ve kullanıcı güvenliği sağlayan verimli cihaz kontrolü - tüm bu özellikler, Allen Bradley üreticilerinin kontaktörlerine gerçekten yüksek kaliteli bir ürün durumu sağlar.
 
 
Allen Bradley Kontaktörlerinin Görevleri:
 
*Aletler için ek koruma derecesi sağlama
*Enerji tasarrufu
*Doğrudan kontrol
*Düşük güç tüketimi
*Pratik olarak cihazların aşırı ısınmasına maruz kalmaz
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR